Verbouwproject 'De Pul' te Uden, opgeleverd in 2016

Verbouwproject 'De Pul' te Uden, opgeleverd in 2016

Verbouwproject 'De Pul' te Uden, opgeleverd in 2016

Utiliteitsbouw

Ook op de zakelijke markt is Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV goed vertegenwoordigd. U kunt hierbij denken aan kantoor- en bedrijfspanden. Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV heeft hierin zowel ervaring in de nieuwbouw als in de verbouw.

Nieuwbouw

Uw bedrijfspand moet aansluiten bij het imago en de bedrijfscultuur van uw bedrijf. Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV bouwt volgens uw wensen en uw eigen stijl zodat u zich thuis voelt in uw bedrijf en de uitstraling heeft die u voor ogen heeft.

Uw bedrijfspand kan naast een onderdak voor uw bedrijfsactiviteiten ook een verlengstuk zijn van uw bedrijf. Wanneer u er bijvoorbeeld klanten moet ontvangen is het belangrijk dat zij direct een goed gevoel krijgen bij uw bedrijf.

Daarnaast is het natuurlijk minstens even belangrijk dat u en uw personeel zich prettig voelen gedurende het werk. Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV kan uw begeleiden in het ontwikkelingstraject alvorens uw bouw goed en concurrerend uit te voeren.

Project 'Van Hout' te Uden, opgeleverd in 2015
Project 'Van Hout' te Uden, opgeleverd in 2015

Verbouw

Is uw bedrijf uit zijn jas gegroeid? Of stoort u zich aan de onlogische indeling van de ruimtes in uw pand? Voor het verbouwen naar uw wensen en het onderhoud van uw pand kunt u terecht bij bouwbedrijf Theo Verhoeven BV. Dit kan zowel een uitbreiding zijn van de bedrijfsruimte of een interne aanpassing zodat de ruimte beter benut kan worden.

Zowel op het gebied van het verbouwen van bedrijfspanden als wel het onderhoud van bedrijfspanden hebben wij ruime ervaring.

Wij weten dat hierbij ervaring en deskundigheid van het uitvoeren van de werkzaamheden zeer belangrijk is, omdat je hier te maken kunt krijgen met bestaande constructies die gevolgen kunnen hebben voor de nieuw uitgevoerde werkzaamheden.

U zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw utiliteitsbouw?

Neem contact met ons op: bel 0413 260 237 of mail naar info@bouwverhoeven.nl.

25 jaar
ervaring
15 vaste
medewerkers
Machinale
werkplaats
Deskundig
advies