Verbouwproject 'Keijzer' te Uden, opgeleverd in 2016

Verbouwproject 'Keijzer' te Uden, opgeleverd in 2016

Verbouwproject 'Keijzer' te Uden, opgeleverd in 2016

Verbouw

Naast de nieuwbouw is er natuurlijk de bouw aan uw bestaande woning. Deze bouw is op te delen in aanbouw, interne verbouwing, renoveren en onderhouden van uw pand. Hier is de ervaring en deskundigheid van het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert indien mogelijk nog belangrijker dan bij nieuwbouw. Dit omdat je hier te maken krijgt met constructies die in het verleden zijn gemaakt maar wel gevolgen hebben voor de nieuw uit te voeren werkzaamheden. Je kunt dus niet blindelings van tekeningen uit gaan, maar moet ook ervaring hebben met diverse situaties.

Aanbouw

Bij een aanbouw is het van belang dat de stijl van uw huis wordt doorgetrokken in de aanbouw zodat het een geheel blijft. Daarnaast is de constructie van het huis van belangrijk. Het opvangen van draagmuren en vloeren is een complex gebeuren.

Bouwbedrijf Verhoeven BV bezit de ervaring en expertise om deze projecten tot een goed eindresultaat te brengen. Bij een aanbouw kan de woning in de meeste gevallen bewoond blijven gedurende het bouwproces. Het leefgedeelte wordt afgezet met tijdelijke wanden en stofschermen.

Hele fijne samenwerking bij de verbouwing van ons huis, top kwaliteit.

– Kirsten Koot-Ettema
Verbouwproject 'Gurp' te Berg en Dal, opgeleverd in 2016
Verbouwproject 'Keijzer' te Uden, opgeleverd in 2016

Interne verbouwing

Bij een interne verbouwing kunt u denken aan een simpele verandering in de indeling door middel van het (ver)plaatsen van een enkele muur tot het verbouwen van een complete woning. Voor beide projecten bent u bij Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw ideeën.

Bij een interne verbouwing is het belangrijk de constructie van de woning niet uit het oog te verliezen. Door de ervaring die wij hier in hebben kunnen wij dit goed inschatten en indien nodig voorzieningen treffen om deze constructie op te vangen.

Tijdens een interne verbouwing is een goede communicatie mogelijk nog belangrijker dan dat bij andere bouwaspecten is. Zeker wanneer u in de woning woonachtig bent. Wij proberen altijd om het wonen en bouwen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Renovatie

Ook wat betreft renovatie zijn er diverse mogelijkheden zoals een dakrenovatie, gevelrenovatie en ook aan de binnenzijde van het huis zijn er diverse renovatiemogelijkheden.

Bouwbedrijf Verhoeven heeft ruime ervaring in het renoveren van woningen en begeleidt u hier graag bij.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is geen overbodige luxe. Het is van onbeschrijfelijk belang voor de waarde van een pand om het goed te onderhouden. Het pand houdt een mooi aanzien, maar wat nog belangrijker is: u voorkomt grote kosten in de toekomst. Hierbij kan Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV u helpen.

Verbouwproject 'Keijzer' te Uden, opgeleverd in 2016

U zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw verbouw?

Neem contact met ons op: bel 0413 260 237 of mail naar info@bouwverhoeven.nl.

25 jaar
ervaring
15 vaste
medewerkers
Machinale
werkplaats
Deskundig
advies