Nieuwbouwproject 'Le Duc' te Uden, opgeleverd in 2016

Nieuwbouwproject 'Hartevelt' te Uden, opgeleverd in 2015

Nieuwbouwproject 'Van Hout' te Uden, opgeleverd in 2015

Werkwijze

Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV vertegenwoordigt zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze kracht hierin is dat bouwbedrijf Theo Verhoeven bv zowel creatief als praktisch met u meedenkt over de mogelijkheden die er zijn. Iedere situatie is anders en hierbij trachten wij altijd en praktische en esthetisch verantwoorde oplossing te bieden voor hetgeen u wenst.

Met behulp van deze website proberen we u een indruk te geven wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen echter nooit al uw vragen middels deze website beantwoorden en nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Zie de contactpagina voor onze contactgegevens.

Bouwbedrijf Theo Verhoeven bv is gespecialiseerd in het uitvoeren van totale bouwprojecten vanaf de ontwikkelingsfase tot de oplevering en het onderhoud. Naast deze totaalbouw zijn wij u natuurlijk ook graag met het realiseren van losse bouwonderdelen van dienst.

Kennismaking

Voor de eerste kennismaken kunnen wij bij u langskomen of u komt bij ons op kantoor. We bespreken de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. Indien mogelijk krijgt u een globale inschatting van de totale kosten op basis van onze ervaring. Wilt u verder? Dan maken wij met plezier een duidelijke en gespecificeerde offerte.

Offerte

U wilt weten waar u aan toe bent. Ook financieel. Bij Bouwbedrijf Theo Verhoeven bv houden we er niet van om een onrealistisch scherpe offerte te maken, waarna achteraf al het extra werk toch nog in rekening gebracht moet worden. Wij maken daarom vooraf een gedetailleerde en zo volledig mogelijke prijsopgave. Hier zijn ook de kosten van eventuele onderaannemers die we inschakelen, opgenomen. Wanneer u tussentijds wijzigingen in de bouw doorgeeft die meerwerk betekenen zullen deze in de lijn van de calculatie doorgeteld worden. Er worden dus geen hoge wijzigingskosten in rekening gebracht.

Start

We kopen de juiste materialen in, treffen voorbereidingen en maken de uitvoeringsplanning inclusief het werk van de onderaannemers. Soms komen we nog een keer extra langs om maten op te nemen of onderaannemers het werk te laten zien.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering hebben we regelmatig contact over de voortgang en om bepaalde keuzemogelijkheden of knelpunten te bespreken. Voor kleine vragen kunt u ook altijd terecht bij een van onze werknemers die de klus gaan klaren. Een goede communicatie vinden we erg belangrijk. Mocht er tussendoor behoefte zijn aan een bouwvergadering, kan dit altijd ingepland worden.

Oplevering

Het werk is gereed. Het project wordt opgeleverd. We lopen samen alles na en als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvangt u de laatste factuur met hierop de kosten van eventueel meer- en minderwerk.

U zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw nieuwbouw?

Neem contact met ons op: bel 0413 260 237 of mail naar info@bouwverhoeven.nl.

25 jaar
ervaring
15 vaste
medewerkers
Machinale
werkplaats
Deskundig
advies