Nieuwbouwproject 'Van Laar' te Uden, opgeleverd in 2014

Nieuwbouwproject 'Van Laar' te Uden, opgeleverd in 2014

Nieuwbouwproject 'Van Laar' te Uden, opgeleverd in 2014

Nieuwbouw

U wilt een huis volgens uw persoonlijke wensen en smaak. Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV bouwt volgens uw wensen en uw eigen stijl zodat u zich thuis voelt in uw huis. Daarnaast is het zo dat de kosten van uw unieke woning zeker niet hoger hoeven te liggen dan een projectmatig gebouwde woning. Dus maatwerk tegen een standaardprijs!

Bouwstijl en indeling

Vrijstaande woningen alsmede twee-onder-een-kappers zijn in diverse bouwstijlen uit te voeren. U kunt hierbij denken aan herenhuizen, jaren 30 woningen en woningen in een moderne of landelijke stijl.

Ook de indeling van de woning is zeer belangrijk voor uw huidige en toekomstige woongenot. Bepalend voor de indeling van uw woning zijn uw toekomstwensen betreffende de woning, de huidige gezinssituatie en vrijetijdsbesteding (bijvoorbeeld het bespelen van een muziekinstrument). Rekening houdend met deze facetten wordt tot een optimale indeling voor uw situatie gekomen. Ook kunt u bij uw indeling al rekening houden met eventuele toekomstige verbouwingen zoals bijvoorbeeld op oudere leeftijd een slaapkamer op de begane grond.

Nieuwbouw kan over het algemeen worden opgedeeld in cascobouw en afbouw. Wij kunnen deze beide voor u verzorgen zodat eventuele communicatiestoornissen tot een minimum beperkt kunnen worden en de planning naadloos op elkaar aansluit. Hieronder vindt u meer informatie over de bouwtechnische achtergrond. Daarnaast wordt er verder ingegaan op de voordelen van alles onder één dak.

Project 'Van Hout' te Uden, opgeleverd in 2015

Bedankt voor de fijne samenwerking!

– Stichting Compass Uden
Project 'Van Laar' te Uden, opgeleverd in 2014

Betrouwbaar, klantvriendelijk, afspraak is afspraak, vakmanschap, goed personeel. Tevreden!

– Fam. Post

Cascobouw / ruwbouw

Met de cascobouw legt u de basis van uw verdere woning. Dat houdt heel wat meer in dan enkel het metselwerk. Hoewel veel van het gerealiseerde werk in de cascobouwfase na de afbouwfase niet meer zichtbaar is, vormt het dus wel de basis van uw woning. Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV draagt er zorg voor dat ook hetgeen dat u niet ziet constructief en kwalitatief goed gebouwd wordt. De cascobouw bepaalt in grote mate de duurzaamheid van een woning.

Tijdens het realiseren van de cascobouw moet u uw afbouw in grote lijnen al in beeld hebben. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan de aansluitpunten voor diverse keukenapparatuur, sanitair en lichtpunten.

Aangezien de afbouw gedeeltelijk overlappend is en in een traject door kan lopen voeren wij graag beide bouwtrajecten voor u uit. Onder de cascobouw vallen de volgende onderdelen:

Afbouw

De afbouw vindt plaats na realisatie van de cascobouw/ruwbouw. Tijdens de afbouwfase regelt Bouwbedrijf Theo Verhoeven BV dat de diverse werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn.

Tevens houden wij rekening met nieuwe wensen van de klant die tijdens het bouwproces zijn ontstaan.

Onder de afbouw vallen onder andere de volgende onderdelen:

Bedankt voor het bouwen van ons geweldige huis!

– Johan en Esther Donkers

U zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw nieuwbouw?

Neem contact met ons op: bel 0413 260 237 of mail naar info@bouwverhoeven.nl.

25 jaar
ervaring
15 vaste
medewerkers
Machinale
werkplaats
Deskundig
advies